Kouvolassa toimii lukuisia kaupungineläinlääkäreitä ja yksityisiä eläinlääkäreitä, jotka hoitavat koiria, hevosia, tuotantoeläimiä ja muita lemmikkejä. Tähän olemme listanneet kouvolalaisia eläinlääkäreitä ja kliniikoita, jossa saat koirallesi parasta mahdollista hoitoa, mahdollisimman nopeasti.

Kouvolan eläinsairaala

Kouvolan Eläinsairaala on 25 vuotta vanha eläinlääkäriasema ja sairaala koirille ja muille eläimille. Jokainen potilas eläinsairaalassa on aina yksilö, jota hoidetaan sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Koirasairaalassa on puitteet koirien rokotuksiin, ortopediaan, kirurgiaan, hammashoitoihin ja sisätauteihin. Sairaalassa on kaksi leikkaussalia eläimille.

Kouvolan eläinsairaalaan tulee lähetepotilaita ympäri Suomen, ja se on niittänyt paljon mainetta laadukkaana eläinsairaalana.

Diagnostiikkapuoleltaan sairaalassa on hyvät mahdollisuudet tutkia koirasi hoitotarpeita. Kouvolan Eläinsairaalassa on oma kattava laboratorio, kaksi eri röntgenlaitetta, tähystyslaitteistoa sisätauteihin ja nivelille, korkealaatuinen kuuden anturin ultraäänilaite ja ensimmäisenä Suomessa yksityiselle eläinlääkäriasemalle hankittu tietokonemonografiolaitteista.

Maksuton puhelinneuvonta

Kouvolan Koirasairaalassa on mahdollista soittaa maksuttomaan puhelinneuvontaan, jossa koiralle neuvotaan hoitotoimenpiteitä ja ohjeita hoitoon hakeutumiseksi täysin ilman maksua. Puhelinkonsultaatiossa tehdään ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa mahdolliseen itsehoitoon. Eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa koiran ja omistajan lähimmälle klinikalle.

AitoVet – Aitomäessä saijaitseva paikallinen eläinlääkäri

AitoVet on kouvolalainen eläinlääkäri, joka mahdollistaa täyden palvelun kaikki hoidot koirallesi. AitoVetillä voit käyttää koirasi terveystarkastukseessa, rokotuksissa, mikrosirutuksessa, fyisoterapiassa, tiineystutkimuyksessa, laboratoriossa, endoskopiassa, röntgenissä ja muissa Kennelliiton virallisissa tutkimuksissa.

Ajanvarauksen AitoVetin eläinlääkäriin voit tehdä kätevästi verkossa lomakkeella.

Jos kaipaat hoitoa koirallesi, voit myös soittaa AitoVetille ja pyytää neuvontaa puhelimitse.

Kuusankosken Eläinklinikka

Kouvolassa Kuusankoskella toimiva eläinklinikka on ollut toiminnasa jo yli 20 vudoen ajan. Eläinklinikka on erikoistunut etenkin lemmikkien ja pieneläinten hoitoon. Kuusankosken Eläinklinikka on siis oiva valinta tilanteessa, kun koiralle tarvitaan erikoistuneen lääkärin taidokasta hoitoa. Kuusankosken Eläinklinikan kattaviin palveluihin kuuluvat kaikkien Kennelliiton hyväksymien perustutkimusten lisäksi erilaisia laboratoria- ja röntgentutkimuksia. Klinikalta on myös mahdollista saada eläimille ruoat, lääkkeet ja kliinisesti testatut laadukkaat hoitotuotteet.

Eläinklikalla on vuosien kokemus koirien ja muiden lemmikkien hoidossa. Kuusankosken Klinikalle voit jättää lemmikkisi huoletta osaaviin käsiin, ja saat aina parasta palvelua.

Eläinklinikka Siili

Eläinklinikka Siili on kouvolalainen pieneläinlääkäriasewma. Siili-klinikalla on mahdollista saada yksilöllistä ja lemmiki tarpeet huomioon ottavaa kokonaisvaltaista huolenpitoa ja hoitoa rauhallisessa ympäristössä. Palveluihin kuuluvat koirien ja muiden pieneläinten terveydenhoito- ja peruseläinlääkäripalvelut ja erikoisosaamisena on Eläinklinikka Siililtä mahdollista saada lemmikillesi myös akupunktiohoitoja. Eläinklinikka Siilillä on erikoistuttu myös sisätautien hoitoon ja ultraäänitutkimuksiin.

Jos siis epäilet koirallasi olevan jonkinlainen sisätauti tai sairaus, ole ihmeessä yhteydessä Siiliin, saat varmasti parasta mahdollista apua ja hoivaa koirallesi.

Siilin Eläinklinikan vastaanotto on auki ajanvarauksella. Myös viikonloppuisin on mahdollista saada aika vaihtelevin viikoin. Osa ajoista voi Siilille varata nettisivuilla olevan lomakkeen kautta, joten edes puhelimeen ei ole pakko tarttua saadakseen rakkaan lemmikkin hoitoon.

Siilillä on otettu lemmikkien viihtyvyys ja rauhallisuus erityisesti huomioon; koiran tassut eivät luista lattialla, sisustus on hyvin rauhanomainen ja huoneissa on äänieristykset, jotta lemmikit eivät herkän kuulonsa vuoksi ärsyyntyisi tai stressaantuisi muiden potilaiden äänistä.

Hoito-ohjeet koiralle nettisivuilla

Siilin nettisivuilla on myös kattava tietopankki hoito-ohjeista lemmikeille. Asiakas voi maksutta käydä tutustumassa hoito-ohjeisiin, mikäli tietää lemmikkinsä diagnoosin.